Postări

Se afișează postări din august, 2013

Manual de dating

La amiază, la terasă în centrul vechi, aspirând o limonadă neîndulcită și rece. O roșcată tunsă scurt, tânără, frumoasă-foc, cu ochii verzi și foarte jucăuși mă fixează cu privirea. Îi întorc un zâmbet, apoi încă unul și încă unul până când se ridică în picioare. Pe tricoul ei scrie: "Doamne, dă-i mamei mele un ginere frumos și bogat! " And that's the way it always is for me.
Adevarul care ma doare e ca, de fapt, suntem singuri. Toata viata noastra, tot timpul, si mai ales in momentele importante. Nici familia si nici persoana de langa tine nu sunt facute sa fie cu tine, ci se detaseaza atunci cand ai mai mare nevoie de sprijin, de dragoste etc. Tu pleci in Franta. Tie nu-ti pasa cum raman eu. Nu-ti pasa ca am o inima, nu-ti pasa ca ma doare, nu-ti pasa ca ma lasi printre straini. Vietile noastre se separa pentru eternitate de la 1 octombrie. Tu vei fi acolo, eu voi fi aici. Ma doare deja ca trebuie sa rup din mine fiecare bucatica in care esti. Desi mi-ai gresit, sufletul meu te vrea pe tine. Iar tu pleci. O sa ma fac vreodata bine de la a iubi femei care fug de langa mine? What the hell is wrong with me? Si mai dureros e ca stiu ca o sa supravietuiesc. Ca o sa continui sa ma trezesc dimineata si o sa ma inec in lacrimi in fiecare zi cand o sa ma uit in oglinda si o sa vad ca nu mai esti.

Awesome BUT single

Din când în când, o relație se termină și o relație începe. Se termină relația mea cu o femeie și (re)începe relația mea cu mine. Eu sublimez când sunt într-o relație și uit total CE VREAU EU. Și ma trezesc dupa 1 an jumătate sau 2 că EU NU ȘTIU CINE SUNT ȘI CE VREAU. Că am trăit prin ea, prin succesele si nereușitele ei, că am acceptat o listă lungă de compromisuri pentru care nici nu-mi trecea prin cap să-mi dau avizul cât eram lucidă și, deci neîndrăgostită. Și mă trezesc (știu că ma repet, da' abia acum MĂ TREZESC, la două luni și ceva după catalismul emoțional numit R.) că în ultimul an mi-am pierdut prietenii și cu precădere prietenele pentru că R. era geloasă. Mă trezesc că ea mi-a ales facultatea, că de un an și jumătate n-am mai decis nimic. Că fiecare tentativă de a gândi independent a fost sufocată cu "dacă nu faci ca mine, nu mă iubești". Mă supără teribil faptul că m-am uitat pe mine. Pentru mine e așa: mă îndrăgostesc de o ea, ajung să o ridic la rang de p