Despre Marea Iubire

Motto:
"Femeile stiu sa spuna o mie si o suta de nimicuri intr-un mod mult mai interesant decat spun barbatii lucrurile cele mai serioase... O floare, o panglicuta, o deosebire d-abia simtita intre doua nuante, un nimic, distilate prin mintea subtila a unei femei si exprimate prin acele dulci modulatiuni de voce si prin jocul acela incantator al luminilor ochilor,capata, pentru mine cel putin, un farmec indicibil..."

Femeile detin toate atuurile pentru a te face sa fii nebun dupa ele. La fel cum spunea si autorul citatului, acele dulci modulatiuni de voce, jocul privirilor, zbaterea genelor intr-un fel atat de natural si nevinovat, dar de-o potriva senzual si sarmant, ne fac sa ne indragostim, apoi sa le iubim, iar in cele din urma sa ne luam spasite papucii.

Ei bine, atat de clasic si cliseic, toate avem opinii bovarice asupra dragostei, iubirii. N-am citit inca romanul care sa portretizeze autentic o despartire cu tot ce se rupe, distruge si cade, asteptand mai apoi ca timpul sa astearna praful peste ele, never to be mentioned again.

"Nobody has died of a broken heart"
Asta e o replica luata dintr-un serial si totodata cel mai original lucru pe care l-a gasit sa mi-l spuna.
Fara regrete, remuscari, dureri de suflet si alte cele trebuitoare unei despartiri a doi oameni care credeau sau chiar se iubeau bilateral.Astefel incat,aici,acum, ajungem la punctul culminant si de asemenea la scopul acestui post.


E gay sa te vaicaresti. N-as spune intocmai pentru ca nu am de gand sa ma vaicaresc.
Nimic nu se poate schimba, iar acum sunt absolut convinsa ca Marquez avea dreptate.

Nu planuiesc ca vreodata vreo femeie sa ma mai prinda in mrejele ei nici cu vorbe mestesugite, nici cantandu-mi la chitara, nici vorbindu-mi de Vian sau de Kiekegaard, nici cu lasagnii aurii.
Nu s-a nascut inca femeia care sa ma mai amageasca.

Comentarii

Docica a spus…
Ba s-a murit din dragoste! Romeo si Julieta! E normal sa simti asa, iar tu o stii. Faptul ca Ea te-a parasit, nu inseamna ca toate sunt la fel, ca toti gandesc la fel de pueril. Incearca sa judeci obiectiv (desi e greu acum) si gandeste-te: te-a parasit pt ca nu o atragi fizic, dar tu credeai ca te iubea. Oamenii nu iubesc alti oameni pentru fizicul lor! Te-a parasit ca nu stii sa saruti? Si asta e motiv de om normal? E vreo regula , vreun desen pe undeva despre cum sa saruti? se invata la scoala sau ni se dau buze cu instructiuni de folosire? E chiar imbecil motivul. Te-a parasit pentru detalii intime?! Aici nu ma bag, fiecare are dreptul sa-si impuna propria limita la intimitate. Oricum ceea ce a fost nu a fost iubire daca a putut sa-ti dea motivele alea. Asa ca nu-ti nega dreptul la iubire, la o iubire adevarata!
Puppy Lover a spus…
Detalii intime chipurile ..niste chestii din viata mea perfect asumate. nu erau detalii despre ea si cu atat mai putin despre mine si ea.
George a spus…
Treburile cu intimitãtile la pãhar si cu sãrutul pot fi numai pretexte ca sã te pãrãseascã, pentru cã i s'a gãtat dopamina.

Fãtuca er trebui sã înteleagã cã dragostea e altceva, si anume o rãspundere de adult în altruism.

Sunt sanse sã o întorci cãtre tine?
Puppy_lover1312 a spus…
@George:încercările mele au fost zadarnice aşa că şansele sunt la fel de mici ca autostrada soarelui sau ca penisul unui colibri. Sau atît de mici că sunt negative.

Postări populare de pe acest blog

Madonna. Old news.

Fractiile in matematica iubirii

It's not you, it's me