Avem un statement. Cum procedam?

Premierul britanic, Gordon Brown, a declarat că pledează ca parteneriatele civile să fie recunoscute în toate ţările Uniunii Europene, considerând că este important ca homosexualii să fie respectaţi atât "în Europa de Est, cât şi în Europa de Vest", scrie revista Attitude, citată de BBC News Online.
Sursa: Mediafax.ro

Avem un prim pas. O declaratie, niste acorduri in curs de finalizare.
Ce ne facem insa cu mioriticii care sunt de alta parere?

Intentia exista, doar ca va dura multi ani dupa cum zice domnul Gordon Brown.
Ce facem cu majoritatea?

In mod sincer nu cred ca exista aceasta posibilitate, fiindca tarile estice sunt inchistate in gindirea ingusta. Invoca argumentul religios, chiar daca altfel populatia nu-i deloc dusa la biserica. Invoca faptul ca un copil crescut intr-o familie gay ar putea sa devina gay. O ineptie mai mare nu exista, dupa parerea mea. E ca si cum ar afirma ca familiile str8 cresc numai copii str8, afirmatie de-a dreptul hazlie in momentul cind 10% din populatia lumii apartine comunitatii LGBT.
Sau, extrapolind aceasta afirmatie, in ce tip de familie se nasc bisexualii?
De aici, se vede bine ca toti aia care vorbesc aiurea, n-au cunoscut in viata lor o persoana LGBT.

Cum ii convingem pe acesti "crestini" ca nu au dreptate?

Comentarii

Hmmm, greu de spus... sa schimbi opinia majoritatii e o treaba grea, uita-te la ce se intampla in politica, de exemplu!
Eu sper insa ca timpul sa-si spuna cuvantul si in acest caz, incet, incet, mentalitatile sa se schimbe sau macar legea europeana sa primeze cu adevarat. Din pacate, pentru multi dintre noi timpul are mai putina rabdare. Dar, pe de alta parte, eu am trait perioada in care era interzis prin lege sa fii gay, cu toate implicatiile ce decurg de aici. Iar asta se intampla cu doar 14 ani in urma. Cine stie ce va fi peste inca 14?
Puppy lover a spus…
Majoritatea oamenilor are meteahna de a urî pe oricine e diferit de această majoritate. Ura nu e o valoare socială şi in niciun caz o valoare creştină. Iliescu tocmai a dat o declaraţie zilele astea că mai trebuie 20 de ani ca românia să ajungă la nivelul european mediu. Şi mi-e că numai legislaţia ue va schimba ceva. Ceva adică legislaţia in domeniu, nu şi concepţia colectivă asupra comunităţii gay.

Postări populare de pe acest blog

Madonna. Old news.

Fractiile in matematica iubirii

It's not you, it's me