Time heals what reason cannot

A trecut fix un an de la asta.
Cum ma simt? Eliberata. N-as fi crezut ca voi reusi sa trec mai departe, dar rana s-a vindecat, ei bine, timpul vindeca, dar nu poate elimina si cicatricele. Si poate pe undeva e mai bine, altfel n-as fi invatat nimic.
Atunci am hotarat ca, no matter what, ramanem prietene. La inceput a fost dificil si numai ca prietena nu puteam sa o vad. Peste 6 luni se diluasera sentimentele, insa chimia dintre noi nu. Mi-am propus sa n-o mai vad inca o perioada. Acum cateva zile ne-am vazut pe fuga, intre doua intalniri, cat sa ne stingem dorul uneia de cealalta.
Am ramas socata sa aflu ca acum pot sa o privesc doar ca o prietena, ducand dorul vremurilor cand aerul dintre noi doua ardea, ramaneam fara respiratie, simteam cum mi se inmoaie genunchii, aveam palmele umede. Si ma intrebam, in timp ce discutam cu ea lucruri care nu inseamna nimic pentru nimeni, unde se duce chimia dintre doi oameni cand se duce. N-am reusit sa-mi raspund nici atunci si nici intre timp n-am aflat de la altii, asa ca ramane open question.

Comentarii

Anonim a spus…
ti-as zice: Ti-am zis io!" da n-o fac ca's batman de treaba :-)

Postări populare de pe acest blog

Madonna. Old news.

Fractiile in matematica iubirii

It's not you, it's me